Novo odličje za riječki vaterpolski klub: Juniori Primorja osvojili broncu u Kupu Hrvatske

Za Primorje EB nastupali su: Gabrijel Lulić, Iv Marić, Niko Čubranić, Patrik Šimac, Tin Brubnjak, Luka Tomić, Marko Kaluđerović, Karlo Babić, Lorenzo Maršanić, Noa Burburan, Roko Vuković, Josip Sorić.

Dubrovnik/Rijeka – Nakon dva dana zanimljivih dvoboja na bazenu Juga – Gružu završio je Finalni turnir kupa RH za kategoriju juniora. Juniori Primorja Erste banke uspjeli su „popraviti” rezultat iz zimskog djela natjecanja i osvojiti brončanu medalju!

Počevši s remijem protiv ekipe HAVK Mladosti (8:8), Primorjaši su u jutarnjem dijelu drugog dana izgubili od domaćina Juga CO (8:15), da bi sve popravili i sa broncom oko vrata u Rijeku se vratili, pobjedom protiv osvajača Kupa RH za sezonu 2018./2019. Mornarom BS (8:11).

– Treba napomenuti da je ovo još jedan od rezultata koji je poboljšan u odnosu na zimski dio natjecanja, a s obzirom da su sve ekipe koje su sudjelovale na Kupu RH približno jednake, možemo sa sigurnošću zaključiti da je bronca naših juniora sjajan uspjeh ove generacije. Efektivnost naših juniora potvrđuje i pojedinačno priznanje za najboljeg strijelca turnira našeg Tina Brubnjaka, kazali su iz kluba.

U konačnom poretku, prvo mjesto osvojio je Bornar BS, slijede HAVK Mladost, Primorje EB i Jug CO. Za Primorje EB nastupali su: Gabrijel Lulić, Iv Marić, Niko Čubranić, Patrik Šimac, Tin Brubnjak, Luka Tomić, Marko Kaluđerović, Karlo Babić, Lorenzo Maršanić, Noa Burburan, Roko Vuković, Josip Sorić.

– Čestitke juniorima i njihovim trenerima Davidu Burburanu i Željku Tonkoviću na fantastičnom rezultatu, iznimno smo ponosni na vas, kazali su iz kluba.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!