5. “Kostrena Mountain Trail” okupio 160 trkačica i trkača iz Hrvatske i inozemstva

Autor: Tara Tomić 03.03.2024

kostrena-65207 foto - Naša Kostrena

Luka Nedeljković i Maja Urban najbrži na 20 kilometara, a Dragan Narančić i Maja Vukelić na 10 kilometara

Kostrena - Peto izdanje “Kostrena Mountain Traila” danas je održano u organizaciji Sportsko rekreativnog društva Alpe Adria trek i trail, a uz pokroviteljstvo Općine Kostrena i Turističke zajednice općine Kostrena.

“Sviđa nam se ovdje. Peti put smo u Kostreni, bez podrške Općine to naravno ne bi bilo moguće. Utrka polako postaje tradicionalna, puno je trkača, a osim iz Hrvatske imamo trkače iz Njemačke, Švicarske, Francuske, Austrije, Slovenije…”, kazao je Zoran Žilić iz SRD Alpe Adria trek i trail.

Uoči starta oko 160 okupljenih trkačica i trkača iz Hrvatske i okolnih zemalja pozdravio je općinski načelnik Dražen Vranić, poželjevši im dobrodošlicu kao i puno sreće u današnjoj utrci, koja se trčala na dvije dionice – od 10 i 20 kilometara.

Rezultati:

Na 10 km slavio je Dragan Narančić (SK Otočac), drugo mjesto osvojio je Ivan Vuletić (AK Kvarner), a treće Goran Narančić (SK Otočac). U ženskoj konkurenciji prva je ciljem prošla Maja Vukelić (Ind), a iza nje Barbara Turk (Ind) i Nensi Bubičić (AK Rika).

Na 20 km prvi je na cilj stigao Luka Nedeljković (AK Rika), drugi Slaven Krklješ (Grobnik Backyard Ultra/SRK Hardtrail), a treći Ivica Čajko (AK Sljeme). Kod žena je slavila Maja Urban (AK Maksimir), drugo mjesto pripalo je Marti Močinić (AK Rika/Torpedo Runners), a treće Špeli Kalčič (TD Bistrc).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...