Advent po domaću na Čavji i ove godine

Autor: Marina Pauletić 21.11.2023

frankopanski_advent_grad_grobnik_2022__1_ Foto: arhiva

Organizatori ističu Božićnu bajku va Kaštelu za najmlađe.

Čavle - Bliži nam se čarolija blagdana, obilje lampica i glazbe. Prosinac će u cijeloj Općini Čavle biti ispunjen mnoštvom dobre energije i zanimljivih događanja.

- „Advent po domaću“ kako smo ga nazvali odvijati će se i u poznatim ugostiteljskim objektima našeg područja. Caffe bar Corner, Caffe bar Centar, Restoran Pirun i Restoran Aerosteak pripremiti će zanimljiva događanja u lijepom ambijentu svojih objekata. U muzeju Historic Racing Car održati će se manifestacija pod nazivom „Vilija Božja va Muzeju“. Bit će za svakoga po nešto!, najavili su organizatori.

Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine organizira radionicu izrade božićnih ukrasa od vune i priprema jedan veliki Božićni koncert s kojim će svečano i zatvoriti program Grobničke jeseni.

- Ono što bi posebno istaknuli je Božićna bajka va Kaštelu koju smo pripremili za radost naših najmlađih. Advent namijenjen našoj djeci koji će imati i humanitarni karakter, poručuju.

- Osim samih manifestacija za Advent želja nam je oplemeniti Čavle nečim novim, interesantnim i prije svega veselim kako to i biva u adventsko vrijeme. Svi mještani, izletnici i turisti imati će jedan slatki foto kutak na „mićoj pjaceti“ upotpunjen prigodnom glazbom kroz cijeli prosinac s ciljem da u svima pobudimo lijepo blagdansko raspoloženje, s puno veselja, radosti, humanosti i ljubavi prema sebi i drugima. Uz nove atrakcije biti će tu još puno iznenađenja koje pomno planiramo i jedva čekamo nekoga razveseliti. Neka čarolija Božića započne!, zaključuju iz TZ Općine Čavle.

Sve detalje pronađite na Facebook stranici.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...