Čavjanskim umirovljenicima podijeljeno 890 uskrsnih paketa

Autor: Marina Pauletić 07.04.2023

cavle_uskrs-24985

„Koliko god staza bila duga ili kratka, treba biti optimističan“, poruka je Jadranke Škiljan.

Čavle - Čak 890 paketa podijeljeno je umirovljeničkim obiteljima iznad 70 godina života u Čavlima ovog Uskrsa. Riječ je o tradicionalnoj akciji kojom Općine Čavle ovaj najveći kršćanski blagdan nastoji uljepšati svojim najstarijim sumještanima.

„I ove godine Općina Čavle je pripremila mali znak pažnje svojim umirovljenicima. Poklon paketi su sadržavali uskrsnu šunku, pincu i kavu. Pakete su podijelile vrijedne volonterke Udruge umirovljenika Čavle, a podjela je organizirana tijekom tri dana u našem Domu kulture. Naša želja je da za nadolazeće blagdane nikome pa ni našoj najranjivijoj skupini stanovnika na blagdanskom stolu ne nedostaju tradicionalna uskrsna jela“, rekla je načelnica Ivana Cvitan Polić.

cavle_uskrs_

„Kao i svake godine, povodom uskrsnih blagdana Općina Čavle pobrinula se da umirovljenici dobiju pakete s tradicionalnim proizvodima koji se blaguju na Uskrs. Prigodne poklon pakete dijelili su članovi naše Udruge umirovljenika kojima i ovim putem zahvaljujem na pomoći, a umirovljenicima želim da blagdane provedu u miru i zdravlju“, rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Čavle Jadranka Škiljan te svoje članove pozvala na optimizam.

„Koliko god staza bila duga ili kratka, treba biti optimističan“, poruka je Jadranke Škiljan.

„U ime cijele Općine Čavle, Općinskog vijeća Općine Čavle i svoje osobno ime, našim umirovljenicima i njihovim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs“, poručila je općinska načelnica Ivana Cvitan Polić te pozvala sve na blagdansko druženje u kaštel Grobnik gdje će se dana 10. travnja, na Uskrsni ponedjeljak od 14 sati održavati prigodni zabavni program za sve generacije pod nazivom Frankopanski Uskrs u Kaštelu uz veliki šišer i glazbu“, zaključila je načelnica Cvitan Polić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...