Damir Kedžo slavi svoj 35. rođendan pjesmom u Quorum Garden Kostrena

Autor: Andrea Načinović 21.07.2022

damir_kedzo_2022_matulji__2_

Nikako ne propustite koncert i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Rijeka - Damir Kedžo, jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala i glazbenika, priprema ekskluzivan koncert kojim će obilježiti svoj 35. rođendan te se za tu prigodu priprema jedna doista jedinstvena glazbena i zabavna večer u Kostreni.

Quorum Garden Kostrena, poznata destinacija zaljubljenika u dobru i opuštajuću atmosferu, bit će središte vrhunskog doživljaja koji će spojiti nezaboravne glazbene uspješnice, jedinstvene i emotivne ljubavne balade i pop rock obrade Damirovih omiljenih stranih i domaćih izvođača u izvođenju ovog jedinstvenog performera, koji će kroz koncert podsjetiti na najsjanije trenutke svoje karijere, ali i promovirati novi singl te će publika imati priliku nazočiti večeri za pamćenje.

U petak, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat, Kedžo će sa svojim bandom održati koncert za kojeg je broj ulaznica ograničen te će samo oni najbrži i najsretniji moći biti dio ove glazbene poslastice, a za ovu prigodu organizator priprema i poneko iznenađenje. Damirovu itekako uspješnu karijeru svakako će obilježiti ovaj koncert kojim će obilježiti svoj 35. rođendan upravo onako kako najviše voli – pjevajući svojoj najdražoj publici.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert kreću u prodaju u ponedjeljak 25. srpnja u sustavu www.mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima, a za rezervaciju VIP stola zainteresirani se mogu obratiti direktno u Quorum Garden Kostrena.

Nikako ne propustite koncert i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme – poručuju organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...