Danas se otvara klizalište u Delnicama!

Autor: Marina Pauletić 06.12.2022

delnice-29067

Klizalište u ledenoj dvorani bit će otvoreno sve do kraja veljače 2023. godine.

Delnice - Na radost malih i velikih Delničana kao i brojnih posjetitelja Delnica, povodom blagdana sv. Nikole, danas u 16 sati otvara se klizalište u multifunkcionalnoj, trenutno ledenoj dvorani u prekrasnom Parku kralja Tomislava u Delnicama.

Po uzoru na dobra djela sv. Nikole, njegov blagdan tradicionalno se obilježava darivanjem zbog čega je osobito omiljen među najmlađima, a toj će se tradiciji pridružiti i GSC i u „čizmicu" ubaciti odlične popuste na klizanje. Svi koji danas odluče popodne provesti na klizanju, to će moći učiniti uz popust od čak 50% na redovnu cijenu sata klizanja i najma klizaljki.

„Uz ostale sportske objekte GSC-a, klizalište u ledenoj dvorani nesumnjivo će biti još jedan lijepi dodatak ovogodišnjem raskošnom izdanju delničke Adventske bajke i nadamo se dodatni razlog za posjet Delnicama“, rekao je direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič.

Klizalište u ledenoj dvorani bit će otvoreno sve do kraja veljače 2023. godine. Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do petka od 13 do 21 sat dok će vikendom klizalište raditi dvokratno, od 9 do 13 sati te od 14 do 21 sat kako bi se u pauzi od 13 do 14 sati mogao popraviti led.

Cijena sata klizanja radnim danima iznosi 2,5 EUR dok je vikendom cijena 3,5 EUR. Cijena najma klizaljki iznosi 2,5 EUR.
U subotu, 10. prosinca počinje besplatna škola klizanja. Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe i to jednu za početnike koji tek trebaju usvojiti osnove klizanja i dvije grupe za one koji imaju osnove i žele razviti vještinu. Škola klizanja održavat će se svake subote u terminima od 10 do 13 sati sve do 25. veljače 2023. godine.

Delnička ledena dvorana je mjesto koje rado posjećuju rekreativci, ali ga za svoje pripreme i treninge koriste i brojne sportske ekipe, među kojima su KHL Zagreb kao i Klub sinkroniziranog klizanja „Zagrebačke pahuljice“ koji su već potvrdili dolazak i ove sezone!

Više sa portala torpedo.media ...