Dani zdravlja 2024. u Kastvu – edukativna predavanja i pregledi madeža

Autor: Marina Pauletić 03.04.2024

pexels-madez-pregled Foto: ilustracija

Za preventivne preglede madeža potrebno je rezervirati termin.

Kastav – Povodom Dana zdravlja 2024. u Kastvu će se održati predavanja na temu zdravlja te preventivni zdravstveni pregledi.

U petak, 5. travnja u gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati predavanje će održati dr.sc. Kata Ivanišević mag. med. tech. na temu „Osnove održavanja života uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora“. Idućega dana, 6. travnja na istome mjestu prvo će predavanje s početkom u 11 sati održati Luka Brnčić mag. nutr. clin. i to na temu „Trendovi zdrave prehrane“. U 12 sati Marija Spevan mag. med. techn. govorit će na temu „Zdravstvena pismenost i promicanje zdravlja u općoj populaciji“, dok će u 13 sati Ines Matić, licencirani terapeut energetske medicine, farmaceutski tehničar, nutricionist provoditi mjerenje vitaminsko mineralnog statusa.

U petak, 19. travnja u gradskoj vijećnici od 17 do 20 sati održat će se preventivni pregledi madeža za građane Kastva uz prethodnu rezervaciju termina na 051/688-209. Preventivni pregledi održat će se i u utorak, 7. svibnja, a termin je potrebno rezervirati na gore napisani broj telefona.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...