Delfin grupa donacijama OŠ Kostrena i NK Pomorcu 1921 olakšala početak školske i sportske godine

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.09.2022

donacija_srce_pexels-photo

"Osnovnoj školi Kostrena donirali smo novi klima uređaj visokog energetskog razreda, a Nogometnom klubu Pomorcu 1921 set novih nogometnih lopti koje će im nadamo se pomoći u ostvarivanju još boljih sportskih rezultata", naglasili su u Delfin grupi.

Kostrena - Uspješan početak školske i sportske godine zaželjela je tvrtka Delfin grupa Osnovnoj školi Kostrena i Nogometnom klubu Pomorac kroz dvije donacije, nastavivši tako hvalevrijednu praksu doniranja zajednici.

"U portfelju poslova Delfin grupe d.o.o. različite su poslovne djelatnosti među kojima je vodeća energetska učinkovitost i zaštita okoliša. Kroz projekte naših klijenata i vlastite projekte koje razvijamo nastojimo ostaviti pozitivan ekološki otisak u zajednici, ne samo kroz poslovne aktivnosti, nego i kroz ulaganje u zajednicu. Iako vremena nisu naklonjena privatnom poduzetništvu, svojim programom donacija i sponzorstava želimo osigurati podupirati aktivnosti djece i mladih i koliko je u našoj moći doprinositi njihovom kvalitetnijem i veselijem odrastanju.

Početak nove školske i sportske godine odlučili smo obilježiti s dvije donacije ukupne vrijednosti 20 tisuća kuna. Osnovnoj školi Kostrena donirali smo novi klima uređaj visokog energetskog razreda, a Nogometnom klubu Pomorcu 1921 set novih nogometnih lopti koje će im nadamo se pomoći u ostvarivanju još boljih sportskih rezultata. Na isti način zaključili smo i prošlu poslovnu godinu. Umjesto kupnje poslovnih poklona i božićnih domjenaka, iznos od 30 tisuća kuna usmjerili smo u donaciju za Dječju bolnicu na Kantridi. Sredstva su utrošena za kupnju božićnog drvca s dekoracijama, 2 televizora za čekaonicu u Poliklinici te 40 poklon paketa za najmlađe pacijente i 150 simboličnih poklona djelatnicima na bazi smilja koje smo nazvali „zlatno ulje za zlatne ruke“", navode iz tvrtke.

Delfin grupa osnovana je 2013.godine u Rijeci i danas ima šest zaposlenika. Vodeća djelatnost je/su projektiranje i vođenje projekata vezanih uz energetsku učinkovitost i obnovljivim izvorima energije. Čest smo partner jedinicama lokalne samouprave u njihovim projektima energetske obnove javnih, višestambenih objekata i obiteljskih kuća uz visoke postotke sufinanciranja bespovratnim sredstvima. Do sada smo uspješno prijavili i vodili više od 300 projekata energetske obnove javnih, višestambenih i obiteljskih zgrada te nekoliko programa edukacije građana o gospodarenju otpadom. Delfin grupa razvija i besplatnu aplikaciju kojom želimo investitorima omogućiti jednostavnije praćenje i upravljanje projektima na njihovom području, osobito u pogledu energetske učinkovitosti i zaštiti okoliša.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...