Do kraja travnja otvoren Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI

Autor: Marina Pauletić 25.04.2024

kaspi_poslovni_prostor Foto: arhiva

Poduzetnički inkubator KASPI korisnicima potpuno besplatno pruža 3 mjeseca edukacijskog programa.

Kastav - Grad Kastav je objavio Javni poziv za ulazak korisnika u poduzetnički inkubator KASPI.

Program inkubatora je namijenjen fizičkim osobama koje imaju poslovnu ideju i htjele bi je razviti (samostalno ili u timu do 5 ljudi), kao i mikro, malim i srednjim poduzetnicima kojima je cilj unaprijediti i nadograditi svoje poslovanje.

Svi koji žele postati korisnici inkubatora i pridružiti se rastućoj startup zajednici mogu se prijaviti do 30. travnja 2024. godine, do 12 sati. Prijave se podnose popunjavanjem digitalnog obrasca dostupnog na mrežnoj stranici KASPI-ja i Grada Kastva.

Poduzetnički inkubator KASPI korisnicima potpuno besplatno pruža 3 mjeseca edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr., savjetodavnu i mentorsku podršku, mogućnost korištenja radnih prostora do kraja 2024. godine, promociju poslovne ideje i sudjelovanje u brojnim događanjima.

Moguće je prijaviti bilo koju poslovnu ideju, s time da prednost imaju ideje iz područja zelenih tehnologija i usluga, digitalnih i pametnih tehnologija i usluga te kreativnih industrija (audiovizualne djelatnosti, marketing, komunikacija, dizajn, multimedija i sl.).

Opis postupka odabira korisnika inkubatora, kao i usluge koje se nude poduzetnicima i onima koji to žele postati, sadržani su u Javnom pozivu. Sam Javni poziv i prijavni obrasci mogu se pronaći na https://kaspi.hr/2024/04/18/otvoren-novi-javni-poziv-za-ulazak-u-program-poduzetnickog-inkubatora-kaspi-u-2024/.

Tim Grada Kastva i poduzetničkog inkubatora KASPI pozivaju sve koji imaju poslovne ideje, a ujedno i pitanja oko prijave i programa – da se jave na info@kaspi.hr ili 051/564-942.

Mnoge uspješne poduzetničke priče započele su kao mali start-up. Prvi korak na putu do uspjeha može biti odabir prave podrške u razvoju poslovne ideje i poslovanja, zato nemojte propustiti priliku postati dio 4. generacije poduzetničkog inkubatora KASPI.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...