Dog Unit organizira BARK&GO na Kukuljanovu

Autor: Nikola Cvjetović 29.09.2023

canihike_platak_psi_planinarenje__1_

Događanje počinje u 9 sati na Strelištu Vojsko, Kukuljanovo, Bakar. Prijave traju do 30. rujna.

Bakar - Ovu nedjelju, 1. listopada, udruga Dog Unit organizira događaj BARK&GO na Kukuljanovu. Bark&Go je poseban događaj koji će pružiti izvanrednu zabavu i edukaciju pod vodstvom članova našeg kluba. Događanje počinje u 9 sati na Strelištu Vojsko, Kukuljanovo, Bakar. Prijave traju do 30. rujna na https://docs.google.com/.../1FAIpQLScUaULgtdp.../viewform

Bez obzira na dob ili pasminu psa, ovdje je mjesto gdje svi mogu uživati. Događaji su podijeljeni u četiri kategorije:

1. Hodanje - planinarenje: Za ljubitelje prirode i šetnje s psima, ovo je prilika za istraživanje prekrasnih staza. Od Streljane krećemo u 9:30h prema Edukativnoj stazi Ponikve te po dolasku na stazu nastavljamo do početka kružnog dijela staze.Predviđeno vrijeme povratka je oko 13:00h. Osigurajte odgovarajuću obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode za sebe i psa.

2. Trčanje sa psima: Natjecanje u trčanju sa psima! Osvojite nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji na stazi dugačkoj 4 km. Svi stariji od 15 godina dobrodošli su, a psi moraju biti stariji od 12 mjeseci.

3. Interaktivna radionica - Mozgalice za Pse: Povedite svog psa na ovu radionicu kako biste mu pružili priliku da se zabavi i mentalno izazove. Mozgalice su igre koje potiču emocionalno stanje kod pasa i smanjuju stres i dosadu.

4. PASJA POSLA i POLIGON - zabavno - edukativna radionica za djecu u dobi od četiri do četrnaest godina. Na radionici učimo djecu kako na pravilan način pristupati psima i kada i u kojim situacijama izbjegavati interakciju. Pričat ćemo o psećim emocijama i bontonu te kako se ponašati u psećem društvu. Nakon edukativnog dijela, prelazimo na zabavni POLIGON gdje će se djeca zabavljati kroz igre koje smo im pripremili te na taj način i sami vidjeti kako izgrađujemo kvalitetan odnos sa psom. Radimo isključivo sa našim psima koji imaju iskustva u ovakvim situacijama.
Sponzori događaja su Nekmar Pet Nutrition, TZ Grada Bakra i Ohana pet shop, a za šank su zaduženi Munchies Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...