Duško Milovanić novi pročelnik Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove

Autor: Nikola Cvjetović 18.06.2024

Dusko_Milovanic Foto PGŽ

Od 2008. godine zaposlen je u Primorsko-goranskoj županiji. Od godine 2019. obavljao je poslove voditelja Službe za upravljanje imovinom, a 1. siječnja 2024. godine, kada je formiran ovaj upravni odjel, preuzima poslove službenika ovlaštenog za privremeno obavljanje poslova pročelnika.

Rijeka - Duško Milovanić imenovan je na mjesto pročelnika Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove.

Rođen je 1984. godine u Rijeci gdje je diplomirao na Građevinskom fakultetu. Od 2008. godine zaposlen je u Primorsko-goranskoj županiji. Od godine 2019. obavljao je poslove voditelja Službe za upravljanje imovinom, a 1. siječnja 2024. godine, kada je formiran ovaj upravni odjel, preuzima poslove službenika ovlaštenog za privremeno obavljanje poslova pročelnika.

Posjeduje IPMA certifikat – voditelj projekta C razine temeljem kojega je vodio niz kapitalnih projekata za Primorsko-goransku županiju i ustanove u zdravstvu. Pripadnik je tima za logistiku specijalističkih postrojbi Civilne zaštite PGŽ.


pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...