[FOTO] Bajkovita Opatija osvijetljena tisućama lampica

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.11.2022

advent_opatija_rasvjeta_lampadine_2022__4_

Dio atmosfere donosimo vam u velikoj fotogaleriji u nastavku koju potpisuje Foto Luigi...

advent_opatija_rasvjeta_lampadine_2022__1_

Opatija – Tisuće lampica koje su proteklih tjedana neumorno postavljane po opatijskim ulicama i parkovima napokon su zasvijetlile, a Opatiji podarile čaroban i bajkovit ugođaj.

U skladu s dobrim običajem, svake se godine okiti još jedan dio parka više pa sad gotovo da nema kutka u parku Angiolina koji nije osvijetljen lampicama, okićen mašnama i kuglicama ili u kojem ne stoji kakav sob, patuljak ili pak Snjegović. Dojam već tradicionalno upotpunjuje i igra svjetla na krošnjama stabala ispred Ville Angioline, kao i prekrasni ukrasi na travnjaku i stablima u parku Sv.Jakova, po mnogima najčarobnijem dijelu opatijskog adventa.

advent_opatija_rasvjeta_lampadine_2022__6_

Posjetitelji se i ove godine uz toplu čokoladu ili kuhano vino mogu rasplesati uz neke od glazbenih gostiju u Winter gardenu kod “Šporera”, a zatim svoju šetnju nastaviti uz more prema Hotelu Savoy gdje ih, u obliku originalnih ukrasa te ugostiteljske ponude, očekuje još jedan komadić opatijske blagdanske čarolije. Sve to najbolja je pozivnica za večernju šetnju Opatijom, gdje očaravajući perivoji i prekrasni blagdanski ukrasi ni ove godine nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Dio atmosfere donosimo vam u velikoj fotogaleriji u nastavku...

pocket icon

Bajkovita Opatija osvijetljena tisućama lampicaBajkovita Opatija osvijetljena tisućama lampica

Više sa portala torpedo.media ...