[FOTO] Održan 1. Međunarodni kongres Terme Selce

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 14.05.2022

terme selce kongres 2022  1

Kongres je održan pod naslovom “Korporativni wellbeing – sadašnjost i budućnost”.

Selce - U Hotelu Katarina u Selcu održan je 1. Međunarodni kongres Terme Selce na temu zdravlja djelatnika u kompanijama pod naslovom “Korporativni wellbeing – sadašnjost i budućnost”.

Kongres je u ime glavnog organizatora otvorio direktor Termi Selce Ivan Brozičević, koji je istaknuo da je povod organizacije kongresa 23 održanih webinara s preko 700 sudionika, od kojih 10 edukativnih radionica za djelatnike Atlantic grupe, a koji su potvrdili kako su razni profili djelatnika u kompanijama suočeni s brojnim zdravstvenim poteškoćama. Jedan od pokrovitelja kongresa je i Primorsko-goranska županija te je pozdrave i dobrodošlicu skupu putem video poruke poželio župan Zlatko Komadina.

terme selce kongres 2022  3

Uvodnim predavanjima kongres su potom započele predstavnice Hrvatske udruge poslodavaca i BPW-a, Vali Marszalek i Alida Perkov, kao i posebna gošća iz Europskog parlamenta – savjetnica direktorice za podršku ljudskim resursima i socijalne usluge Barbara Beroš.

Uslijedila su tri panela u kojima su sudjelovali predstavnici kompanija sa svojim iskustvima u brizi o djelatnicima. Među njima su Atlantic, Infobip, INA, Undabot, Nestle, Ernst & Young, Webpower i drugi. Kongres je zaključen radionicom na temu radnih mjesta budućnosti, koju su vodili predstavnici Infobipa i Ernst & Younga.

Održan 1. Međunarodni kongres Terme Selce