[FOTO/VIDEO] Otkrivanjem velikog murala posvećenog zvončarima s radom je započela slastičarnica Zvončarnica @ Matulji

Autor: Nikola Cvjetović 05.11.2022

slasticarnica_zvoncarnica_otvorenje_2022_matulji__14_

Što smo zabilježili na otvorenju, kao i usputnu svirku pogledajte u priloženom video isječku koje objavljujemo USKORO...

Matulji - Veliki interes gostiju izazvalo je današnje otvorenje slastičarnice Zvončarnica koja je svoja vrata otvorila u centru Matulja.

zvoncarnica_matulji_2022_otvorenje__5_

Kako i ime sugerira slastičarnica je uređena u zvončarskom štihu, a centralni dio bilo je svečano otvaranje velikog murala posvećenog matuljskim zvončarskim grupama koje su naslikali akademski slikari - Kristina Kinkela Valčić i Edi Gustin. Iako nisu naslikane sve zvončarske skupne, na zemljopisnoj karti koja je podloga muralu s ponosom su istaknuta zvončarska mjesta - Od Bregi do Muna, preko Rukavca, Zvoneće, Mučića, Žejana, Frlanije, Velog Brguda, Korenskoga i Vlahovega Brega.

zvoncarnica_matulji_2022_otvorenje__3_

Slastičarnica ''Zvončarnica“ i majstorica slastičarstva Jasmina Šehić proširili su matuljsku gastro ponudu ukusnim kolačima, tortama, sladoledima i brojnim drugim slasticama uz neizostavnu kavu te ostale tople i hladne napitke, u kojima možete uživati od ponedjeljka do petka od 6 do 20 sati, subotom od 7 do 20, a nedjeljom od 8 do 20 sati. Narudžbe i rezervacije dostupne su na 091/3537849.

zvoncarnica_matulji_2022_otvorenje__4_

Otvorenje su dodatno začinili i nepoznati gosti - pleh muzikanti iz susjedne nam države - koji su na svom proputovanju stali i brzinski zasvirali nekoliko pjesama... Što smo zabilježili na otvorenju, kao i usputnu svirku pogledajte u priloženom video isječku...

zvoncarnica_matulji_2022_otvorenje__1_

VIDEO

pocket icon

Nakon Marinića i Matulji imaju Zvončarnicu

Više sa portala torpedo.media ...