[FOTO/VIDEO] U Kastav Pubu predstavljena knjiga "Bend", prvijenac Ive Ribarić

Autor: Marin Aničić 24.08.2023

iva_ribaric_band_2023__6_

Njeno je glazbeno znanje neupitno, njene su rečenice kratke i jasne, ali nikada suhoparne, a likovi su oni za koje se vežete istog trena, napisala je Tamara Štiglić Vodopić, recenzentica knjige.

iva_ribaric_band_2023__2_

Kastav - U Kastav Pubu održana je promocija knjige "Bend". Riječ je o prvijencu autorice Ive Ribarić. Bend je sočna i eksplozivna priča o slavnom rock sastavu Breaking Down i svemu što se oko njih događa. Ali sve kreće i vrti se oko Iris, mlade radijske voditeljice i velike poznavateljice glazbe te kćeri slavnih rockera kojoj je bilo suđeno naći se u centru problema i različitih situacija u koje će članovi benda uploviti. A svaki od njih je na svoj način poseban. Talentiran, ali i oštećen. Ali ništa nije važnije od benda. Posebice ne žene. One su ovdje većinom usputne, za jednu noć i neobaveznu avanturu. Ali Iris ne želi biti takva žena i to joj donosi mnogo više nevolja i tuge u životu nego što je ikada mogla pomisliti.

iva_ribaric_band_2023__1_

"Iva Ribarić nije samo uspjela, ona je svojim prvijencem podigla ljestvicu nevjerojatno visoko. Njeno je glazbeno znanje neupitno, njene su rečenice kratke i jasne, ali nikada suhoparne, a likovi su oni za koje se vežete istog trena. I ne, nisu ni dragi ni simpatični većinom, ali vještina kojom ih je prikazala fascinantna je i u rangu trenutno najpoznatijih svjetskih spisateljica sličnog žanra. I autorica zna kako će nas vezati uz njih." navodi Tamara Štiglić Vodopić, recenzentica, a ujedno i moderatorica promocije održane nedavno u Kastav pubu.

Knjigu je objavila izdavačka kuća Innamorata vlasnice Inne More, a urednica knjige je poznata riječka spisateljica Dunja Matić Benčić. Promociju je glazbenim programom upotpunio Nicolas Kurelić. Ovo događanje je podržao TZ grada Kastva, a sljedeće promocije očekujemo u Dnevnom boravku u Rijeci 21. rujna a zatim u Poreču, Koprivnici i Zagrebu na sajmu Interliber.

VIDEO

pocket icon

U Kastav Pubu predstavljena knjiga "Bend", prvijenac Ive Ribarić

Više sa portala torpedo.media ...