Hari Brnad je novi načelnik Policijske uprave primorsko-goranske

Autor: Portal Torpedo 23.03.2023

hari_brnad_pu Foto: PU primorsko goranska

Prigodom uručenja rješenja o imenovanju, načelnik Gerovac zahvalio se dosadašnjem načelniku Tomislavu Dizdaru na profesionalnom i stručnom radu te novom načelniku Brnadu poželio dobre rezultate i puno uspjeha u daljnjem radu.

Rijeka - Nakon postupka provedenog temeljem Internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova na radno mjesto načelnik/ca policijske uprave, za načelnika Policijske uprave primorsko-goranske imenovan je Hari Brnad, javljaju iz PU primorsko-gorancke.

Rješenje novoimenovanom načelniku danas je uručio pomoćnik glavnog ravnatelja policije, načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac. Prigodom uručenja rješenja o imenovanju, načelnik Gerovac zahvalio se dosadašnjem načelniku Tomislavu Dizdaru na profesionalnom i stručnom radu te novom načelniku Brnadu poželio dobre rezultate i puno uspjeha u daljnjem radu.

Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, načelnik Brnad kazao je da Policijska uprava primorsko-goranska tradicionalno ima povoljno stanje sigurnosti, a sa svojim suradnicima, koji su iskusni u svom poslu, radit će na unapređenju odnosa sa zainteresiranom javnošću u cilju podizanja razine subjektivnog i objektivnog osjećaja sigurnosti. Osvrnuo se i na pripreme za nadolazeću turističku sezonu, a kako bi se održalo povoljno stanje sigurnosti, kako naših građana tako i mnogobrojnih turista koji posjećuju područje Primorsko-goranske županije.

Hari Brnad hrvatski je branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, nositelj nekoliko odlikovanja. Tijekom dugogodišnje karijere u policiji obavljao je različite policijske poslove te bio rukovoditelj u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, Policijskoj postaji Opatija, službama u Sektoru kriminalističke policije te zamjenik načelnika policijske uprave.

Za profesionalno i odgovorno postupanje u službi više je puta pohvaljen i nagrađivan, a 2018. godine je zajedno s još nekoliko policijskih službenika dobio i Godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova za skupinu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...