Koga briga za Macolu: Ovoga vikenda Đir za Macolu, party u Stopu, pikado turnir i utakmica Rječina - Lovran

Autor: Andrea Načinović 13.05.2022

grobnik adventure

Zahvaljujući ekipi iz Grobnik Adventura ovoga vikenda moći ćete na jedinstven način doživjeti Grobnik i njegove ljepote, zabaviti se, uživati, a pritom ćete i aktivno sudjelovati u prikupljanju sredstava potrebnih za liječenje DJ Macole.

Rijeka - Čitava Grobnišćina, Rijeka i riječki prsten ujedinili su se u akciji prikupljanja sredstava potrebnih da bi se Dalibor Marušić, u ovim krajevima poznatiji kao DJ Macola, mogao podvrgnuti liječenju i operativnom zahvatu na klinici u Istanbulu. Daliboru je dijagnosticiran adenokarcinom jednjaka, zbog činjenice da je karcinom jedva centimetar udaljen od srca liječenje nije bilo moguće na pravi način izvesti u Rijeci, jedno od rješenja bilo je otići u Tursku, što ipak iziskuje znatna financijska sredstva.

No, zahvaljujući Daliborovim prijateljima pokrenuta je humanitarna akcija, koja će u naredna tri vikenda doživjeti svoj vrhunac. Svi oni koji se žele aktivno uključiti u akciju mogu to učiniti već ovoga vikenda, ljubitelji sporta i zabave sigurno će doći na svoje.

Dakle, zahvaljujući ekipi iz Grobnik Adventura ovoga vikenda moći ćete na jedinstven način doživjeti Grobnik i njegove ljepote, zabaviti se, uživati, a pritom ćete i aktivno sudjelovati u prikupljanju sredstava potrebnih za liječenje DJ Macole. Grobnik Adventure na raspolaganje je stavio svoje quadove i spremni su povesti vas u Đir za Macolu. Svaki đir bit će organiziran uz pratnju vodiča i po atraktivnoj ruti, jedina obaveza svih sudionika bit će striktno poštivati sve naputke organizatora.

Sat vremena vožnje quadom po Grobniku inače iznosi 350 kuna, budući da je riječ o humanitarnoj akciji svaka će tura trajati 20 minuta, a cijena svake vožnje iznosit će 100 kuna. Đirati za Macolu može se u subotu od 12 do 18 sati, odnosno u nedjelju od 10 do 17 sati, a prijave će se zaprimati ispred Caffe Bara Max u Dražicama.

Ljubitelji pikada mogu se u subotu do 18,30 sati prijaviti na humanitarni turnir Koga briga za Macolu u organizaciji Pikado kluba Formula 1 u Caffe Baru Formula 1 u Podhumu, a subota također donosi i DJ Party za Macolu u Stop Caffe & Clubu u Rijeci, u kojemu će goste zabavljati DJ Alen i DJ Dominik.

U nedjelju od 17,30 sati nogometaši Rječine igraju utakmicu 19. kola Prve županijske lige protiv Lovrana, a sav prihod od prodanih ulaznica, kao i donacija prikupljenih tijekom utakmice bit će uplaćen na račun akcije Koga briga za Macolu.

KOGA BRIGA ZA MACOLU
HR1023400091511186135
PBZ Banka
Swift Code PBZGHR2X

Pridružite se akciji i prikupimo zajedno novac za potrebno liječenje!