Kome će sreću donijeti Lucky Trail Delnice, utrka na 1000 metara?

Autor: Sanja Tumara 14.05.2022

pexels-trcanje trka

Ova timska utrka prvi se put održava u najvišem hrvatskom gradu, a u njoj mogu sudjelovati timovi od tri članice, odnosno člana. Lucky Trail Delnice može se trčati i pojedinačno, 15.5 km ili 4.3 km.

Delnice – Prva timska trail utrka Lucky Trail Delnice održat će se 18. lipnja, a posebna je zanimljivost da su i start i cilj utrke na više od 1000 metara nadmorske visine, u blizini Planinskog centra Petehovac. Trči se kroz prirodu, a u utrci mogu sudjelovati timovi od po tri člana/članice. Dvije su timske discipline, Lucky Trail Delnice (svaki član/članica tima pretrči sve tri staze, ukupno 15.5 km, cijeli tim zajedno 46.5 km) i Lucky Mini Trail Delnice (svaki član/članica tima pretrči ili prehoda jednu od staza, ovo je idealno za trail početnike). Prvi put postoje i solo discipline - Lucky Trail Delnice Solo (jedan trkač/trkačica, trči sve tri staze, 15.5 km ukupno) i Lucky Mini Trail Delnice Solo (jedan trkač/trkačica, trči samo prvu crvenu stazu 4.3 km).

U svibnju 2021. godine održan je Lucky Trail Trakošćan, a u rujnu 2021. Lucky Trail Papuk. Ove godine u travnju je utrka održana u Trakošćanu, a nakon Delnica, u rujnu slijedi utrka na Papuku, a u listopadu u Ninu.

Vrijeme starta ove jedinstvene „Sretne utrke“ je u subotu 18. lipnja u 10 sati, kod Planinskog centra Petehovac, na 1024 metra nadmorske visine, a prijave su moguće na linku. Organizatori utrke su SRK Sparta Varaždin i portal 3sporta.com, a partneri Planinski centar Petehovac, Grad Delnice i utrka.com.