Komunalno društvo Viškovo dobilo priznanje za uspješan rad

Autor: Marina Pauletić 21.06.2024

sandra_susanj,_viskovo_priznanje

Načelnica Općine Viškovo Sanja Udović čestitala je svim djelatnicima Komunalnog društva Viškovo na čelu s direktoricom što posljednjih 8 godina kontinuirano doprinose uređenju Viškova.

Viškovo - Komunalno društvo Viškovo dobilo je Priznanje za uspješan rad koju im je na jučerašnoj svečanosti u Zagrebu dodijelila Grupacija održavanja zelenih površina koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

„Komunalno društvo Viškovo d.o.o. za komunalne djelatnosti osnovano je u ožujku 2016. godine te od svog osnutka svojim radom kontinuirano brine o uređenju i održavanju lijepog i zdravog okruženja i to ponajprije održavanjem čistoće javnih površina i zelenila. Naši djelatnici obavljaju poslove komunalne djelatnosti koji uključuju održavanje javnih površina, javnih i nerazvrstanih cesta, održavanje groblja, javne rasvjete, prijevoz i sakupljanje otpada, zbrinjavanje otpada, gospodarenje otpadom, čišćenja zgrada, poslovnih prostora, građenje, projektiranje i nadzor u hortikulturi te izvođenje hortikulturnih radova, održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije u cestovnom prometu. Od prošle godine, obavljamo i poslove zimske službe. Temeljem poziva za nominaciju Komisije za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina, Općina Viškovo nominirala je svoje komunalno društvo, a Grupacija je nakon pregleda dostavljene dokumentacije Komunalnom društvu Viškovo dodijelila priznanje. Grupacija održavanja zelenih površina potiče razvoj djelatnosti i jača svijest o važnosti zelenih površina u urbanim sredinama. Za naše Komunalno društvo velika je čast primiti takvo Priznanje koje će svakako biti poticaj daljnjim aktivnostima na planiranju, uređenju i održavanju zelenih površina koje će uljepšati izgled naše općine, doprinijeti očuvanju bioraznolikosti, zaštiti okoliša, zdravlja, mobilnosti i održivog razvoja“, ističe direktorica Komunalnog društva Viškovo Sandra Sušanj.

Načelnica Općine Viškovo Sanja Udović čestitala je svim djelatnicima Komunalnog društva Viškovo na čelu s direktoricom što posljednjih 8 godina kontinuirano doprinose uređenju Viškova.

„Komunalne djelatnosti obuhvaćaju brojne aktivnosti od vitalnog značaja za funkcioniranje lokalne zajednice. Osnivanjem vlastitog komunalnog društva prije punih 8 godina objedinjeno je pružanje cijelog spektra usluga čime smo napravili uspješan iskorak. U sustavu pružanja komunalnih usluga postignuti su značajni rezultati s namjerom širenja i unaprjeđenja usluge krajnjim korisnicima. Komunalno društvo Viškovo je svojim rezultatima i pozitivnim poslovanjem opravdalo svoje osnivanje. Mi ćemo kao njegov osnivač, u suradnji s Upravom, nastaviti stvarati uvjete za rast, razvoj i širenje djelatnosti – sve s ciljem da našim mještanima osiguramo što bolju razinu komunalnih usluga. Koristim priliku zahvaliti svim djelatnicima Komunalnog društva na njihovom radu i angažmanu jer, osim što Viškovo čine lijepim i urednim, surađuju s Turističkom zajednicom i našim udrugama te daju svoj doprinos u održavanju brojnih viškovskih manifestacija“, kaže općinska načelnica Sanja Udović.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...