Kostrena dobila novu igraonicu - Lollipop

Autor: Portal Torpedo 05.12.2023

lolipop_kostrena Foto: Naša Kostrena

U šarenom ruhu baš kako i priliči igraonici i uz prigodni program, već prvog dana dobila je svoju vjernu publiku.

Kostrena - Na zadovoljstvo malih Kostrenjana i njihovih roditelja u subotu 2. prosinca u prostorijama Sportske dvorane Kostrena otvorena je nova igraonica Lollipop.

U šarenom ruhu baš kako i priliči igraonici i uz prigodni program, već prvog dana dobila je svoju vjernu publiku.

Dječja igraonica Lollipop nastala je s ciljem provođenja kvalitetnog i ispunjenog dječjeg slobodnog vremena, kroz razne likovne, umjetničke, kreativne, glazbene i sportske aktivnosti.

Igraonica nudi razne oblike aktivnosti, osmišljene kako bi djeca razvila socijalne, kognitivne i govorne sposobnosti, a s posebnom pažnjom organiziraju se i planiraju dječji rođendani kako bi se pretvorili u nezaboravan doživljaj.

Lijepo je što je igraonica povezale usluge i drugih kostrenskih poduzetnika pa je za proslave moguće naručiti pizzu iz susjedne Pizzerie Savannah i fine torte kostrenske slastičarnice Snjeguljica. Tome ćemo dodati da svatko tko u Kostreni uspije realizirati neku svoju ideju i inicijativu, njihova je zajednička mala pobjeda jer je na dobrobit čitave zajednice.

Voditeljica igraonice je Iris Gabrić, magistra primarnog obrazovanja i sveučilišni prvostupnik ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, s višegodišnjim iskustvom rada u dječjim vrtićima, školi, produženom boravku, radu s djecom s teškoćama i kao voditeljica mentalne aritmetike.

Sve informacije i ponudu Igraonice Lollipop možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama i Facebook profil Igraonice Lollipop.

Izvor: Naša Kostrena

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...