LIJEVI KOTLIĆ U konkurenciji 12 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra pobjedu odnio SDP Kastav

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 23.05.2022

lijevi_kotlic-80429

Najbolji lovački kotlić prema ocjeni sudaca skuhala je ekipa SDP Kastav i osvojila 1. mjesto i pehar.

lijevi_kotlic_2022__2_ HSU

Vrbovsko - U subotu, 21. svibnja na prostoru gradske tržnice u Vrbovskom održano je 1. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića pod nazivom „Lijevi kotlić“.

U natjecanju koje je su zajednički organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ snage je odmjerilo ukupno 12 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra.

Uz goranske SDP-ovce ( SDP Gorskog kotara, Vrbovsko, Forum žena GK), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Čavle, Kastav) i susjedi iz ogulinskog SDP-a, zatim ekipa SDSS-a Vrbovsko, HSU-a i HSS-a Rijeka, IDS-a i PGS-a a međunarodni karakter natjecanju dala je slovenska ekipa Socijalnih demokrata, SD iz Kočevja.

lijevi_kotlic_2022__1_ SDP Vrbovsko

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori Lijevog kotlića u Vrbovskom, predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP-a Vrbovsko Petar Mamula koji je tom prilikom istaknuo da su skup stranaka lijevog političkog spektra u manje formalnom obliku organizirali kako bi se u opuštenijem izdanju družili sa građanima.

Najbolji lovački kotlić prema ocjeni sudaca skuhala je ekipa SDP Kastav i osvojila 1. mjesto i pehar. Drugo mjesto osvojila je ekipa HSU-a Rijeka a treća je bila ekipa SDP-a Vrbovsko.