"Ljetni pljusak" u Viškovu predstavlja ljetna glazbena osvježenja

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.06.2022

Klapa_Intriga

Manifestacija „Ljetni pljusak“ u organizaciji Turističke zajednice općine Viškovo donijet će u središte Viškova dva ljetna koncertna osvježenja.

Ljetni_pljusak_2022

Viškovo - Trg ispred crkve sv. Mateja u Viškovu i ovog će ljeta postati oaza savršenog glazbenog ugođaja. Manifestacija „Ljetni pljusak“ u organizaciji Turističke zajednice općine Viškovo donijet će u središte Viškova dva ljetna koncertna osvježenja.

U četvrtak, 30. lipnja s početkom u 20 sati koncert će održati glazbene legende primorskog kraja Mario Lipovšek Battifiaca i Karin Kuljanić uz glazbenu pratnju Roberta Grubišića. Brojne nagrade i priznanja, koncerti i gostovanja svjedoci su izvrsnosti i talentiranosti ovih glazbenih umjetnika. Pridružite nam se i uživajte u večeri prepunoj bezvremenskih hitova, čakavskih balada i šansona.

U petak, 15. srpnja, također u 20 sati nastupit će klapa Intriga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu njenih članova u ponajboljim kvarnerskim klapama, nastupili su na brojnim primorskim i istarskim festivalima. Osvježite se uz klapsku pjesmu i glazbenu priču punu poznatih domaćih i svjetskih hitova te nezaboravnih evergreena.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...