Matej Mostarac čestitao mladom Kastavcu, tenisaču Reneu Bertosu na osvajanju titule dvostrukog prvaka države

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.01.2022

mostarac

Rene Bertos je ranije ovog mjeseca na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu u kategoriji do 12 godina došao do pojedinačne, ali i titule prvaka u parovima.

Kastav - "Ponosan sam na sve sportske uspjehe naših sportaša i zadovoljan što imamo sve više onih koji su najbolji na državnoj razini. Među njima je i Rene Bertos, član Tenis kluba Kastav i dvostruki državni prvak u kategoriji do 12 godina. U uspjesima, kojima promiče i naš grad, prati ga otac i trener Roni te obojici, kao i Tenis klub Kastav-Rudno, zaista treba čestitati na izuzetnoj volji i ustrajnom radu. Bravo!", objavio je na svojoj Facebook stranici kastavski gradonačelnik Matej Mostarac.

Podsjetimo, Rene Bertos je ranije ovog mjeseca na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu, u kategoriji do 12 godina završnom susretu u pojedinačnoj igri svladao drugopostavljenog Marka Novakovića (TK Feniks) 6:2, 6:0, a inače je do sveukupne pobjede došao bez izgubljenog seta.

Na istom je turniru došao do još jednog važnog naslova. Titulu u parovima osvojio je s Patrickom Voljavcem iz TK Ponikve.