Mrkopaljci dočekali svoju Leonu Popović

Autor: Sanja Tumara 01.04.2023

leona_popovic_mrkopalj_04 Fotografije: Turistički informativni centar Mrkopalj

Doček skijašice organizirali su Općina Mrkopalj i Turistički informativni centar Mrkopalj, a rado su se odazvali brojni Mrkopaljci, Gorani i gosti koji su osobno željeli čestitati Leoni na iznimnom uspjehu.

Mrkopalj – Svečano, glasno i veselo bilo je sinoć u Mrkoplju! Naime, Mrkopaljci su dočekali svoju Leonu Popović, našu mladu alpsku skijašicu iza koje je najuspješnija sezona u Svjetskom skijaškom kupu i koja je ostvarila najbolji rezultat hrvatskog ženskog skijanja nakon 16 godina.

Leona Popović osvojila je drugo mjesto u slalomu na završnici Svjetskog kupa. Podsjetimo, Mrkopaljku su u Andori 43 stotinke dijelile od prve pobjede u karijeri. No, tim drugim mjestom prvi put je stala na postolje u tom natjecanju i, naravno, ostvarila najbolji rezultat u karijeri. Sezonu je završila kao šesta slalomašica svijeta, dok je u ukupnom poretku 27.

– Zadovoljna sam sezonom, pogotovo što je završila s postoljem, što je bilo savršen završetak. Cijelu sezonu sam bila dosta zadovoljna, postolje se moglo dogoditi i ranije, ali drago mi je da sam bila dobra tijekom cijele sezone. Ugodan doček, iznenadili su me, drago mi je što je došlo toliko ljudi, rekla je Popović, izjavila je Leona Popović za HRT.

Doček skijašice organizirali su Općina Mrkopalj i Turistički informativni centar Mrkopalj, a rado su se odazvali brojni Mrkopaljci, Gorani i gosti koji su osobno željeli pozdraviti svoju Leonu i čestitati joj na iznimnom uspjehu.

leona_popovic_mrkopalj_02 Foto: TIC Mrkopalj
leona_popovic_mrkopalj_01 Foto: TIC Mrkopalj
leona_popovic_mrkopalj_03 Foto: TIC Mrkopalj
leona_popovic_mrkopalj_06 Foto: TIC Mrkopalj
leona_popovic_mrkopalj_09 Foto: TIC Mrkopalj
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...