Na području Kostrene uočen medvjed, građane se poziva na oprez!

Autor: Portal Torpedo 29.05.2023

wp-content/uploads/2020/11/NWL_Sme%C4%91i-medvjed_foto-Astra-Divina.jpgIlustracija

Medo više nije u našem kraju! Nakon što je obišao Kraljevicu, Bakar i Kostrenu, ipak je otišao u šume Gorskog kotara, poručili su iz općine Kostrena..

Kostrena - Na potezu kod bivšeg Croatia Linea uočen je medvjed, o čemu su obaviještene sve nadležne službe i Lovačko društvo Jelen, a do tada svi mještani pozivaju se na oprez!

Iz Lovačkog društva Jelen mole mještane ukoliko vide medvjeda da mu se ne približavaju i što prije dojave lokaciju na broj 098/982 2364 (Orlando Francišković) ili na 091/258 2103 (Nikica Vranić).

-Na putu iz Zagreba prema Kostreni je interventni tim koji će uspavati medvjeda i vratiti ga u njemu primjereno i sigurno okruženje, ističu iz Lovačkog društva.

[UPDATE]

- Medo više nije u našem kraju! Nakon što je obišao Kraljevicu, Bakar i Kostrenu, ipak je otišao u šume Gorskog kotara. Kako je riječ o životinji koja ima veliki radijus kretanja i u potrazi za hranom dnevno prelazi i do dvadesetak kilometara, uvijek postoji mogućnost i da se vrati. U slučaju da ponovno bude uočen u naseljenom području, Lovačko društvu Jelen moli mještane da mu se ne približavaju i što prije dojave lokaciju na broj 098/982 2364 (Orlando Francišković) ili na 091/258 2103 (Nikica Vranić), kako bi intervnetni tim što prije regairao, poručili su iz općine Kostrena.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...