Ne propustite nezaboravan Advent u Galeriji Bakar!

Autor: Portal Torpedo 05.12.2023

galerija_bakar_otvorenje_2023__11_ Foto: arhiva

Galerija Bakar osmišljena je kao “retail park”, odnosno sastoji se od niza trgovačkih jedinica koje se nalaze u istom kompleksu pri čemu svaka od njih ima zaseban vanjski ulaz.

Bakar - U Industrijskoj zoni Bakar u središtu Kukuljanova, Galerija Bakar u travnju je otvorila svoja vrata te kupcima ponudila drugačiji način shoppinga koji predstavlja posve novo iskustvo. Kupci odabiru željene artikle i kupuju bez stresa, lako i jednostavno, i što je najvažnije bez nepotrebnog gubitka vremena. Galerija Bakar osmišljena je kao “retail park”, odnosno sastoji se od niza trgovačkih jedinica koje se nalaze u istom kompleksu pri čemu svaka od njih ima zaseban vanjski ulaz. Jednostavno parkiramo ispred trgovine i direktno ulazimo u nju kako bi obavili željeni shopping. Nema beskrajnih hodnika, vožnje pokretnim stepenicama, a kupnja se odvija u otvorenim i svijetlim prostorima u usporedbi s zatvorenim prostorima trgovačkih centara.

A ovih blagdana u Galeriji Bakar možete doživjeti i posebnu atmosferu tijekom kupnje. Naime, Galerija Bakar povodom Adventa i božićno-novogodišnjih blagdana blagdanski shopping pretvara u niz dobrih doživljaja i uspomena.

Već sutra 6. prosinca u Galeriju Bakar u 17:30 sati dolazi sv. Nikola koji će obradovati i iznenaditi najmlađe posjetitelje.

U subotu, 9. prosinca od 17 sati blagdansku radost možete doživjeti kroz pokret. Talentirani plesači/ce iz Plesnog centra K2K vodit će vas kroz suvremene plesne korake inspirirane duhom blagdana.

Srijedom, 13. prosinca od 17 sati unesite dašak prirode u svoj blagdanski prostor i izradite vlastitu mini ikebanu kroz upotrebu svježeg bilja i grančica te božićnih ukrasa.

Blagdansku sezonu možete započeti i toplinom i uživanjem u božićnoj čajanki koja će se održati u subotu, 16. prosinca u jutarnjim satima. Očekuju vas mirisni božićni čajevi i prilika za druženje s obitelji i prijateljima.

S obzirom na to da nam se Božić približava, zašto svoje najdraže ne biste razveselili poklonom koji ste sami izradili? U četvrtak, 21. prosinca od 11 sati možete se pridružiti radionici izrade DIY terracotta poklončića. Oslikajte lončiće omiljenim blagdanskim motivima, ispunite ga slatkim poslasticama i poklonite svojoj dragoj osobi.

U subotu, 23. prosinca Galerija Bakar zasjat će u pravoj božićnoj čaroliji jer točno u podne dolazi Djed Mraz! Pripremite se za nezaboravno iskustvo u kojem će oni najmlađi posjetitelji moći susresti i pozdraviti glavnog dobrotvora blagdana.

Ako ste jedan od onih koji čekaju posljednji trenutak za kupovinu poklona, u nedjelju, 24. prosinca očekuje vas radionica umatanja božićnih poklona. Naučite vještine elegantnog i originalnog umatanja poklona kako biste ih učinili posebnima.

Sve radionice su besplatne za posjetitelje Galerije Bakar, a spoj umjetničke kreativnosti i blagdanske radosti čini Galeriju Bakar posebnim odredištem tijekom blagdana stvarajući sjećanja koja će trajati mnogo duže nakon što se posljednja adventska svijeća ugasi.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...