Nordijsko hodanje u Kostreni

Autor: Sanja Monar 23.03.2023

dani_nordijskog_hodanja_kostrena-94605 Foto: Arhiva

Nedjelja je odličan dan za rekreativce u Kostreni

Kostrena - Odlična prošlogodišnja suradnja TZO Kostrena te KŠR Gorovo i Nordic Walking Teama Opatija nastavlja se i ove godine, a prošle je nedjelje aktivno i atraktivno označena nova sezona organiziranog nordijskog hodanja i pješačenja u Kostreni. Nakon sjajnog početka, nastavak će biti isto tako zanimljiv, a svake nedjelje, zaključno s 30. travnja Kostrena će biti središte ove popularne aktivnosti.

U nedjelju 26. ožujka, s početkom u 10:00 sati, nakon vježbi zagrijavanja, sudionici će u sklopu programa pod nazivom "Korakom do zdravlja" – nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene, krenuti na pohod popularnom trasom "Ruta Put Mora" na potezu: Žurkovo – šetnica "Put mora" - Lučica "Stara voda" - šetnica "Put mora" – Žurkovo. Lagana je to staza dužine 7 km, a predviđeno trajanje hoda je cca 1:45h.

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a program vode licencirani instruktori nordijskog hodanja. U slučaju lošeg vremena, organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – u Žurkovu.

Ljubitelji zdravog života i aktivnosti u prirodi uvijek su dobrodošli u Kostrenu, a organiziranim aktivnostima Kostrena se ucrtala kao važno središte sportsko rekreativnih programa na ovim područjima. Zato, u nedjelju, svi u Kostrenu!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...