Očekuje nas vikend Kostrenskih noći dobre zabave uz atraktivne glazbene goste

Autor: Andrea Načinović 14.07.2022

wp-content/uploads/2019/12/klapa-cambi.jpg

Svakako treba napomenuti da je ulaz besplatan.

Kostrena - Nakon dvogodišnje pauze u Žurkovo se vraća najdugovječnija ljetna manifestacija Kostrenska noć, ovoga puta pod nazivom Kostrenske noći obzirom su organizatori Turistička zajednice općine Kostrena i Općine Kostrena po prvi puta osigurali bogat program u trajanju od dva dana.

Dvodnevni program započinje u petak 15. srpnja od 18 sati ugostiteljskom ponudom i ponudom autohtonih proizvoda, a od 21 sat započinje vrhunski glazbeni program u kojem će posjetitelje zabavljati dvije sjajne klape - klapa Baladur iz Opatije te jedna od najboljih hrvatskih klapa – klapa Cambi Kaštel Kambelovac koja se okupila u prvotnom sastavu nakon višegodišnje pauze.

U subotu 16. srpnja s početkom od 18 sati posjetitelji će ponovno moći uživati u gastronomskim delicijama i vrhunskoj glazbenoj izvedbi popularne Vatre i Infinity Band-a dok će koncetno sjajnu večer zaključiti vatromet.

wp-content/uploads/2019/10/marunada-lovran-grooversi-vatra-7.jpg

Svakako treba napomenuti da je ulaz besplatan kao i da će zbog održavanja manifestacije parkiralište Žurkovo biti zatvoreno od petka 15. srpnja u 6 ujutro do nedjelje 17. srpnja do 6 sati ujutro.

"Ne propustite ovaj jedinstveni ljetni spektakl za sve generacije i pridružite nam se u njegovanju tradicije našega kraja", poručuju organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...