Od subote na snazi privremeni režim prometa u centru Viškova kod skretanja za Mladeniće

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.02.2022

opcina viskovo

Mole se mještani za poštivanje privremene prometne regulacije, razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja radova.

Viškovo - Iz Općine Viškovo obavještavaju sve sudionike u prometu kako će se uslijed radova na rekonstrukciji kolnika i izgradnji kružnog raskrižja na ŽC5025 i ŽC5055 u centru Viškova, od subote 26.2. uspostaviti privremeni režim prometa na dijelu javne ceste s jednosmjernim tokom uz zonu izvođenja radova koristeći obodnu cestu NC 585 (uz mjesno groblje). Radovi će se odvijati po fazama izvođenja, a prema prihvaćenom prometnom elaboratu koji je dostupan OVDJE. Odvijanje prometa povremeno će biti regulirano naizmjenično, uz vođenje prometa upravljano semaforima odnosno po potrebi ručno uz određena ograničenja.

Napominjemo kako će autobusna stanica privremeno biti premještena u ulicu uzduž mjesnog groblja. Parkirna mjesta se neće moći koristiti do završetka radova, ali se mogu koristiti ostale parkirne površine u neposrednoj blizini (parking Milihovo, površina iza zgrade Općine i ostala parkirna mjesta).

Prometna policija je pozvana na dodatan angažman oko kontrole prometa, a posebno oko problematike nepropisnog parkiranja u zoni obuhvata radova. Mole se mještani za poštivanje privremene prometne regulacije, razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja radova. Rok izvođenja radova je 230 dana.