Odgođeni koncert dobio novi datum: Duško Jeličić Dule i Bonaca zapjevat će s mora već sutra

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.07.2022

dusko_jelicic_dule_poduckun

Njihov bogat zabavni repertoar imati će priliku čuti kostrenski kupači na nekoliko lokacija - uvala i plaža.

Kostrena - I ovog ljeta Centar kulture Kostrena ponovno organizira koncert s mora. Nakon što je prošlog tjedna zbog lošeg vremena odgođeno, najnovije izdanje Koncerta s mora dobilo je novi datum. Tako će već sutra s početkom u 17.30 sati na brodu Dezinsekcije, kostrenskim uvalama zaploviti Duško Jeličić Dule i Bonaca.

Izvrsne reakcije slučajne publike s plaže na prošlogodišnje održane koncerte s mora Nikoline Tomljanović te bendova PachaMama Street Connection i Kantriders, potaknule su da se i u ovoj ljetnoj sezoni nastavi s koncertima ovog tipa.

Duško Jeličić Dule osnivač je, tekstopisac i pjevač opatijske ČA – val grupe Bonaca, "otac" ČA-vala , "otac" Balinjerade,"nono" ČA-rocka i rado viđen gost svih događanja Istre i Kvarnera. Pjevač osebujna vokala, Duško Jeličić Dule, više od 50 godina prisutan je na glazbenoj sceni primorskog kraja i cijelu je svoju karijeru posvetio upravo pjesmama o ljudima, ljepotama i simbolima Kvarnera. Stvarao je i pjevao na čakavskom jeziku bez obzira na trendove te tako uspio doživjeti glazbeni kontinuitet duži od 50 godina i postati pravi promotor "domaće besede".

Njegov bogat zabavni repertoar ove će srijede imati priliku čuti kostrenski kupači na nekoliko lokacija - uvala i plaža.

Koncerti s mora održavaju se u sklopu programa Kostrenskog leta, u organizaciji Centra kulture Kostrena uz podršku tvrtke Dezinsekcija d.o.o.