Općina Čavle i ove godine subvencionira pripreme za državnu maturu

Autor: Marina Pauletić 15.03.2023

wp-content/uploads/2021/02/excover-op%C4%87ina-%C4%8Davle.jpg

Na program priprema za državnu maturu u trajanju od 36 sati iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika mogu se prijaviti svi maturanti s prebivalištem na području Općine Čavle.

Čavle - Svake godine iznova, za svaku novu generaciju maturanata, polaganje državne mature i upisi na željeni fakultet predstavljaju veliki stres. Stoga je Općina Čavle i ove godine, već drugu godinu za redom, odlučila pomoći svojim maturantima u pripremama za državnu maturu. Projekt je pokrenut u suradnji s online platformom za poduke Škola u Oblacima.

„Motivirani dobrim prošlogodišnjim odazivom i još boljim rezultatima polaznika, odlučili smo i ove školske godine pružiti našim čavjanskim maturantima financijsku pomoć za što bolju pripremu ovog, za njih važnog završnog ispita te im i na taj način biti podrška u daljnjem obrazovanju i životu“, poručili su iz Općine Čavle.

Na program priprema za državnu maturu u trajanju od 36 sati iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika mogu se prijaviti svi maturanti s prebivalištem na području Općine Čavle do 1. travnja 2023. Pripreme će se provoditi vikendima tijekom travnja i svibnja. Satovi će se održavati online, potpuno interaktivno, a rad će biti organiziran u malim grupama s do maksimalno pet učenika i profesorom. Na taj način omogućit će se individualizirani pristup, kako bi što bolje zadovoljili individualne potrebe polaznika.

Cijena programa za maturante iznosi 73,00 € po maturantu, dok razliku do pune cijene u iznosu 219,00 € subvencionira Općina Čavle.

Više informacija o prijavama i programu nalazi se na službenoj stranici Škole u oblacima, a maturanti se mogu prijaviti preko e-maila: skola@skolauoblacima.hr ili telefonom na brojeve 095-442-1442 (Marina) i 099-271-7666 (Ema).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...