Općina Čavle za blagdane umirovljenicima poklanja bal i 900 poklon bonova

Autor: Marina Pauletić 14.12.2022

bal-06537

Budući da Udruga umirovljenika Čavle ima čak 600 članova, u Domu se sutra očekuje veliki broj posjetitelja.

Čavle - Jedan od najveselijih i najrasplesanijih događanja u Domu kulture u Čavlima je pred nama. Sutra, 15. prosinca u 18 sati održat će se Bal umirovljenika općine Čavle, u organizaciji Općine Čavle i suorganizaciji čavjanske Udruge umirovljenika.

Budući da Udruga umirovljenika Čavle ima čak 600 članova, u Domu se sutra očekuje veliki broj posjetitelja koji će se zabavljati uz besplatan ulaz, gastronomsku ponudu i svirku uživo Eureka banda.

pozivnica-25796

-Veselimo se što će naši sumještani nakon korona pauze ponovno se bezbrižno družiti i zabavljati. Naš Bal umirovljenika uvijek je posebno događanje u našoj općini gdje plesa i veselja nikad ne nedostaje. Zahvaljujem se ovom prilikom dugogodišnjoj predsjednici Vlasti Šušak i čestitam novoj predsjednici Udruge umirovljenika općine Čavle Jadranki Škiljan te želim joj puno uspješnih programa na radost naših stanovnika treće životne dobi, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

-Zahvaljujem se svima koji su podržali moje imenovanje na mjestu predsjednice naše udruge, zatim potpredsjednici Vesni Broznić, mojoj prethodnici i suradnici koja će nastaviti voditi financije Vlasti Šupak te Izvršnom odboru Udruge umirovljenika. Posebna zahvala ide svim povjerenicama udruge koje su spona između vodstva Udruge i članova, koje vrijedno rade, obilaze članove i prepoznaju njihove potrebe. Pozivam sve umirovljenike s područja naše općine, a ne samo članove Udruge umirovljenika da se odazovu balu te da se ponovno podružimo i zaplešemo u povodu predstojećih blagdana, rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Jadranka Škiljan.

Osim Bala, povodom Božića i Nove godine Općina Čavle je pripremila poklon bon u vrijednosti od 300 kuna. Poklon bon može dobiti po jedan umirovljenik stariji od 70 godina u jednom kućanstvu ili obitelji. Tako će sljedećeg tjedna biti podijeljeno 900 bonova koji se mogu iskoristiti u trgovačkom centru.

Po bonove umirovljenici mogu doći u Klub umirovljenika u Bajcima s osobnom iskaznicom. Ako bon preuzima netko drugi, pozivaju se da uzmu osobnu iskaznicu za osobu za koju podižu.

Poklon bonovi se mogu podići u Klubu umirovljenika u Bajcima, na adresi Griža 16 od 13 do 17 sati I to po sljedećem rasporedu:
19. prosinca Podrvanj, Grobnik, Zastenice i Ilovik,
20. prosinca Podčudnić i Buzdohanj,
21. prosinca Cernik i Mavrinci,
22. prosinca Čavle i Soboli.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...