Oštarija Štacion uz gratis pijaču obilježila 20 let od prve marende

Autor: Nikola Cvjetović 09.10.2023

obitelj_Loncarica_-_stacion_matulji Obitelj Lončarica

Na podatak o prvoj izdanoj marendi, dugogodišnji vlasnici Natali i Igor Lončarica naišli su u konobi kod prijatelja koji je imao sačuvan letak te prve objave o početku izrade marendi 9. listopada 2003. godine.

Matulji - Kultna oštarija Štacion u Matuljima proslavila je danas 20 let marendi! Jubilej je obilježen uz gratis pijaču prilikom svake narudžbe marende što je razveselilo brojne goste. Na podatak o prvoj izdanoj marendi, dugogodišnji vlasnici Natali i Igor Lončarica naišli su u konobi kod prijatelja koji je imao sačuvan letak te prve objave o početku izrade marendi 9. listopada 2003. godine.

- Danas smo obilježili 20 let od prve marende ka je izdana va Štacionu. Devetega listopada 2003. leta va ponude su bile tri marende - ječmik, pečenje i pašta fažol. Puno se tega promenilo - danas imamo u ponudi svakodnevno desetak marendi, ali i pet puta više zaposlenih. Kada su krenule prve marende u ovoj je kuhinji radila samo kuharica Anita s Korenskega i zaposlena su bila dva konobara, a danas nas je ovde 16. Dvajset let je pasalo va dobren, spametin se seh stareh kugharic i konobari, sa semi smo ostali dobri. Kakovi su plani za daje? Za dva-tri leta gren va penziju, a mlaji nek razmišljaju, rekao je Igor Lončarica.

stacion_marende
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...