Otvoreno skijalište i sanjkalište Čelimbaša!

Autor: Marina Pauletić 31.01.2023

Celimbasa__4_

Staza za nordijsko skijanje također je pripremljena.

Čelimbaša – Skijalište i sanjkalište Čelimbaša otvara se danas te će ostati otvoreno sve do 5. veljače. Od utorka do petka radno vrijeme skijališta i sanjkališta je od 12 do 16 sati, dok je subotom i nedjeljom otvoreno od 9 do 16 sati.

Staza za nordijsko skijanje također je pripremljena, prolazi kroz Mrkopaljsko polje, a start joj je podno Čelimbaše, odnosno u podnožju sanjkališta.

Skijaši će za poludnevnu kartu trebati izdvojiti 10 eura, a za cjelodnevnu 15 eura, dok će sanjkaši za poludnevnu kartu platiti 5 eura, a cjelodnevnu 7 eura. Tijekom radnoga tjedna, odnosno od utorka do petka kupiti se mogu jedino poludnevne karte. Vikendom je poludnevnu kartu moguće kupiti iza 13 sati, dok je u vremenu prije moguća kupnja samo dnevne karte.

Pratite Facebook stranicu TIC Mrkopalj za bilo kakve promjene, s obzirom da rad staze ovisi o vremenskim uvjetima.

Strogo je zabranjeno:
- puštanje kućnih ljubimaca na sanjkašku i skijašku stazu,
- miješanje sanjkaša sa skijašima i borderima (mali skijaši i mali borderi mogu koristiti pokretnu traku, ali moraju slušati upute djelatnika koji dio staze koristiti),
- bacanje smeća po skijalištu/sanjkalištu
- djeca do 12 godina starosti ne smiju koristiti vučnicu od skijališta radi sigurnosnih razloga (tanjurići, strmina),
- borderi ne smiju koristiti skijašku vučnicu iz sigurnosnih razloga.

Za pomoć u snalaženju i korisne informacije koristite interaktivnu kartu Gorski kotar. Za ostale informacije pratite Facebook stranicu Turistička zajednica Gorskog kotara. Za smještaj i ostale zanimljivosti Gorskog kotara, gastro ponudu, atrakcije, karte pratite web stranicu gorskikotar.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...