PIK snizio cijenu omiljene vrste kruha na 0,50 eura

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.01.2023

wp-content/uploads/2020/03/Rije%C4%8Dki-PIK-svoj-kruh-prodaje-u-za%C5%A1ti%C4%87enom-i-higijenski-sigurnijem-pakiranju-3.jpgFOTO: Ilustracija

"Ovom akcijom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije, s ciljem da ovo vrijeme Maškara bude sretno za građane i njihove novčanike", poručili su iz PIK-a.

Rijeka - PIK je za svoje potrošače odlučio sniziti Krumpirov kruh na super povoljnu cijenu od 0,50 eura ili 3,77 kn.

„Ova godina počela je jako izazovno za sve nas, a promjena valute sigurno je unijela i nesigurnost u naše kupce. Stoga smo odlučili u ovom karnevalskom periodu sniziti jedan od naših omiljenih proizvoda na posebno povoljnu cijenu od svega 0,50 eura. Ovom akcijom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije, s ciljem da ovo vrijeme Maškara bude sretno za građane i njihove novčanike. U našim PIKO trgovinama kontinuirano radimo akcije i ulažemo napore da bi naši proizvodi bili što prihvatljiviji svim kupcima."

PIK je sa svojim pekarskim proizvodima na ovim prostorima prisutan preko 75 godina, i tako svaki dan po buri, kiši ili snijegu.

"Opstajemo i rastemo zahvaljujući našim vrijednim i neumornim radnicima, ali i vjernim kupcima, koji zaslužuju ovakav znak pažnje", zaključili su iz PIK-a.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...