Pitamo vas: Kupujete li u web trgovinama?

Autor: Sanja Tumara 19.05.2024

online_shopping

Podijelite s nama iskustva kupovine u web shopovima – jeste li zadovoljni jer vam olakšavaju život ili mislite da fizički odlazak u trgovinu ne može zamijeniti kupovina klikanjem po tastaturi?

Rijeka – Temu, Shein, Notino, FAVI, Zalando, Amazon, AliExpress, Alibaba… Pa onda Abrakadabra, ekupi, Namještaj, Mall, E-shop, imamsve… Internetsko tržište sve je veće, a internet trgovina ima na svakom koraku, odnosno kliku. Volim ljuto je, primjerice, na natjecanju eCommAwards u organizaciji Udruge eCommerce Hrvatska nedavno nagrađen kao najbolji webshop za 2024. godinu.

Istraživanje Udruge eCommerce Hrvatska i Visokog učilišta Algebra provedeno u studenom prošle godine na uzorku od 1.439 hrvatskih online kupaca „pokazalo je kako 46% kupaca kupuje online jednom ili više puta mjesečno, no ono što je posebno zanimljivo u ovogodišnjem istraživanju je značajan rast online kupaca koji kupuju svaki dan. I dok ih je lani bilo 1%, ove je godine to povećano čak četiri puta pa ih je sada 3,9%“, objavio je tada portal Netorkacija.com.

Dajete li i vi radije prednost internetskoj trgovini i kupovini iz fotelje? Ili ipak volite vidjeti/probati/dotaknuti proizvod koji kupujete?

Podijelite s nama svoja iskustva kupovine u web shopovima – jeste li zadovoljni jer vam olakšavaju život ili mislite da fizički odlazak u trgovinu ne može zamijeniti kupovina klikanjem po tastaturi u vlastitom domu?

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...