Posjeti riječki Azil – Brad Pitt i Stallone možda čekaju baš tebe

Autor: Sanja Tumara 16.05.2024

stene_azil_rijeka_01 Foto: Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Volonteri Azila za nezbrinute pse Rijeka – Viškovo kažu da su malo stala udomljenja pa podsjećaju sve, a pogotovo one koji baš razmišljaju o nabavci psa, da oni imaju i štence i starije pse, i male i velike, i crne i šarene… Svima fali samo – dom i ljubav!

Rijeka – „Nekako su stala udomljenja“, požalile su se volonterke i volonteri riječkog Društva za zaštitu životinja Rijeka. Uz to, njihov Azil za nezbrinute pse Rijeka – Viškovo proživljava pravi baby boom.

„Njima je svaki dan bitan, jer žele biti u svom domu, prilagoditi se na svoju obitelj. Bitan je i čuvalicama, koje svaki svoj slobodan trenutak posvećuju njima, bebama, jer smo im rekli da je samo pitanje vremena kad će se udomiti ovi slatkiši“, kažu u Azilu o štencima.

Neki su od najmanjih imali sreću i našli svoje zauvijek obitelji, a Brad Pitt i Stallone, primjerice, još čekaju da ih njihovi ljudi „nađu“.

Ako možda nemate vremena, znanja ili želje raditi i vježbati sa štencima, u Azilu ima i starijih pasa, malih i velikih. Ondje je, recimo, jedna divna Basanti, koja je predugo jednostavno nevidljiva.

Tu je i starčić Ares, koji je život prije azila proveo na lancu, a sad mu treba samo malo mjesta, malo topline i malo ljubavi. Jedanaestogodišnji Millow se obožava maziti, ali volio bi da mu to pruže njegovi ljudi, a ne volonteri u azilu.

U azilu na Viškovu još je mnogo pasa. Posjetite ga, možda se zaljubite u Issu, Lu, Nepala, Abru, Luna, Dona... i spasite ga/je. On/a će vam, zauzvrat, pružiti bezgraničnu ljubav i potpuno vam promijeniti i uljepšati život.

stene_azil_rijeka_05
stene_azil_rijeka_04
pas_azil_rijeka_02
pas_azil_rijeka_01
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...