Posljednja nedjelja proljetnog turnusa programa nordijskog hodanja u Kostreni

Autor: Marina Pauletić 24.04.2024

NORDIJSKO_HODANJE_U_KOSTRENI-54719 Foto: arhiva

Organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje.

Kostrena - Kao i svaka protekla nedjelja u Kostreni i ova će biti obilježena programom nordijskog hodanja i pješačenja, a ono što valja posebno naglasiti je podatak da će ovo biti i posljednja nedjelja proljetnog turnusa programa. Organizatori TZO Kostrena te KŠR Gorovo i Nordic Walking Team Opatija tako stavljaju točku na još jednu itekako uspješnu proljetnu sezonu hodanja svih ljubitelja ove aktivnosti kojih je ovog proljeća bilo nekoliko stotina.

U nedjelju 28. travnja, hodači će se okupiti na Žurkovu u 10:00 sati, kada će nakon tradicionalnih vježbi zagrijavanja, sudionici u sklopu programa pod nazivom "Korakom do zdravlja" – nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene, krenuti na pohod rutom Žurkovo (JK Galeb) – Put mora – lučica Stara voda – Rožići - Žurkovo. Lagana je to staza dužine 7 km uz predviđeno trajanje hoda od oko 2 sata.

Kao i uvijek, organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, uz napomenu kako sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a program vode licencirani instruktori nordijskog hodanja. U slučaju lošeg vremena, organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – u Žurkovu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...