„Pozdrav ljetu!“ – koncert Infinity Band Croatia na trajektu Jadrolinije

Autor: Marina Pauletić 12.06.2024

INFINITY_BAND_CROATIA

Ono što je znakovito jest i podatak da će koncerti biti snimani sa čak 12 kamera.

Krk/Rab - Popularni top show band Infinity Band Croatia nadaleko je poznat i prepoznat kao jedan od najpopularnijih i najtraženijih na ovim prostorima, a njihovi koncerti ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. U potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima band je pripremio spektakl koji će se održati 18. lipnja i to – na trajektu!

Poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno će otvoriti svoju ljetnu sezonu koncertom „Pozdrav ljetu!“ popularnog Infinity-ja i njime počastiti putnike koji toga dana budu koristili usluge brodara na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab). Time će svi putnici koji kupe redovnu voznu kartu za plovidbu na toj liniji 18. lipnja, a budu na trajektu „Lošinj“ koji iz Lopara prema Valbiski isplovljava u 14 sati ili onom koji iz Valbiske prema Loparu isplovljava u 16 sati, uživati u jedinstvenom glazbenom spektaklu.

Ono što je znakovito jest i podatak da će koncerti biti snimani sa čak 12 kamera te će se ovo događanje zabilježiti kao jedinstveno na ovim prostorima. Podsjetimo, Infinity Band Croatia je sedmeročlani band koji je u Hrvatskoj ali i u inozemstvu vrlo tražen i njihovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi u detalje, a više o samom izvođaču možete doznati i na https://infinitybandcroatia.com.

Stoga, ukoliko planirate ploviti 18. lipnja prema Loparu ili Valbiski pripremite se za ples, pjevanje i vrhunsku zabavu! A ako niste imali plovidbu u planu možda vas upravo ovaj spektakl ponuka da razmislite o jednom odličnom danu na moru. Show je zajamčen.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...