Prijavi se na glumački ljetni kamp u Kostreni

Autor: Marina Pauletić 16.06.2024

Glumacki_kamp_kostrena Foto: ilustracija/arhiva

Također će se održavati i filmska radionica na temu mora i pomorstva.

Kostrena - Max Teatar četvrtu godinu za redom organizira glumački ljetni kamp u Kostreni s ciljem inkluzije djece i mladih iz Kostrene i Zaprešića.

Za vrijeme održavanja glumačkog kampa u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija svakog dana će se održavati glumačke vježbe, dramske igre i scenski pokret za djecu i mlade iz Kostrene i Zaprešića. Također će se održavati i filmska radionica na temu mora i pomorstva.

Kamp će se održati od 21. do 26. kolovoza, svakog dana od 11 do 13 sati, a namijenjen je djeci od 6 do 16 godina. Magistra glume Marina Kostelac kamp će voditi sa suradnicima iz područja dramske pedagogije, kostimografije, glazbe, filmskog televizijskog i medijskog oblikovanja te pomoćnim voditeljima, koreografima i pomoćnom režijom.

Zainteresirani se prijaviti mogu na: max.teatar@gmail.com ili na broj telefona 091 505 5532.

Umjetnička organizacija Max Teatar bavi se pripremom i izvođenjem profesionalnih i dramskih/amaterskih kazališnih predstava, organizacijom i sudjelovanjem na umjetničkim festivalima. Ima i aktivan glumački dramski studio koji pohađa stotinjak djece i odraslih. Osim iznimno aktivnog glumačkog dramskog studija pripremaju i profesionalne kazališne predstave te su dobitnici brojnih nagrada i priznanja.

Glumački ljetni kamp održava se u partnerstvu s udrugom Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji i Centrom kulture Kostrena, a uz pokroviteljstvo Općine Kostrena.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...