Riječka Zimska Liga u trčanju ove nedjelje u Kostreni

Autor: Marina Pauletić 02.12.2022

wp-content/uploads/2021/02/kostrena-iz-zraka-2.jpg

Trkačima kiša ne može ništa!

Kostrena – Triatlon klub Rival poziva sve trkače da im se ove nedjelje, 4. prosinca, pridruže u Kostreni trećoj utrci ovogodišnjeg izdanja „Zimske lige u trčanju 22/23 – Igor Malešević“.

„Ne zove se Zimska liga bez razloga, tako da kiši unatoč, ove nedjelje trčat će se po kišnoj Kostreni. Kako bi trkačima olakšali zagrijavanje i sušenje nakon utrke, a u suradnji sa Općinom i KD Kostrena, i start i cilj biti će na Žurkovu ispod natkrivenog parkinga „Pod pločom“, poručili su organizatori.

Start je zakazan za 10 sati, a utrka će se trčati po asfaltu udaljenosti oko 5 kilometara. Najbrži natjecatelji očekuju se u cilju na istom mjestu već nakon 20-ak minuta. „Sve natjecatelje poslije utrke Turistička zajednica općine Kostrena dočekuje s lijekom – pravim, pravcatim domaćim kobasicama s kiselim zeljem koje će vam dati obilje C vitamina, tako važnog u ove zimske dane. U borbi protiv kiše hladnoće i kiše pomoći će vam i riječki Keindl Sport koji svim prijavljenima na utrku u Kostreni omogućava 15% popusta u svojim poslovnicama u Rijeci i Poreču. I nije to sve, TZ Kostrena osigurala je nagrade za najbrže i najsretnije sudionike od Zigman majica, Kostrenskih kuharica do drugih Kostrenskih suvenira“, kazali su iz organizacije.

„U Kostreni su sportaši i rekreativci uvijek na domaćem terenu zato nemojte propustiti ovaj kišni spektakl!“, zaključak je Triatlon Kluba Rival.

Online prijave na utrku su produžene do subote, 3. prosinca do 16 sati, a prijaviti se možete putem poveznice ovdje. Startnina za sudjelovanje na utrci iznosi 50 kn.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...