Rokova u Klani: Svete mise, turniri, koncerti i brojna druga događanja

Autor: Marina Pauletić 09.08.2023

wp-content/uploads/2018/08/rokova-klana-mirjana-bobus-pape-grooversi-6.jpgFoto: arhiva

U Klanu stiže grupa Vigor.

Klana – Rokova u Klani, koja se održava od 15. do 20. kolovoza i ove godine donosi brojna događanja za sve stanovnike i posjetitelje.

U utorak, 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe u 17 sati počinje procesija, dok sveta misa počinje u 18 sati u Strmašćici. U 21 sat zakazana je predstava na Gradini glumca Zijaha Sokolovića naziva „Lijevo, desno, glumac“. U srijedu, 16. kolovoza održat će se dvije svete mise. Prva počinje u 8 sati u crkvi sv. Jeronima, dok je druga zakazana za 11 sati u crkvi sv. Roka. Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Klana počet će u 18 sati.

U petak, 18. kolovoza odigrat će se malonogometni turnir s početkom u 17 sati, dok će u 20 sati na Gradini uslijediti koncert Jose Butorca uz pratnju Mladena Žmaka i goste iz pjevačkog zbora Matko Laginja Klana. U subotu, 19. kolovoza u 8 sati ujutro počinje boćarski turnir Trojki, potom u 10 sati održava se 19. Natjecanje vatrogasne djece i mladeži, dok u 15 sati počinje 13. Rokovski zalazak sunca PD-a Pliš u vidu pohoda na Obruč. Turnir u briškuli i trešeti održava se u 16 sati na terasi caffe bara „Škulja“, a večer je rezervirana za koncert- nastupaju Raspad sistema i grupa Vigor s početkom u 20 sati.

Posljednjega dana, u nedjelju 20. kolovoza odigrat će se nogometni triangolo: NK Klana – NK Mune – NK Draga s početkom u 17:30 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...