Sjednica Županijske skupštine PGŽ prvi puta se održava na području Gorskog kotra

Autor: Sandra Turkalj 21.09.2022

12__sjednica_Zupanijske_skupstine_PGZ

U Ravnoj Gori sutra se održava 12. sjednica Županijske skupštine PGŽ, na dnevnom redu sjednice je 15 točaka

Ravna Gora - 12. sjednica Županijske skupštine PGŽ održat će se u četvrtak, 22. rujna u 10 sati u Školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole dr. Branimira Markovića Ravna Gora. Ova sjednica posebno se ističe time što je ovo prva sjednica Županijske skupštine koja će se održati na području Gorskog kotara.

Na dnevnom redu sjednice je 15 točaka, među kojima su informacije o aktivnostima Primorsko-goranske županije u cilju poticanja razvoja Gorskog kotara, Master plan turističkog razvoja Gorskog kotara, Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Primorsko-goranske županije za 2022. godinu te druge teme.

Na sjednicu je pozvano i svih devet čelnika goranskih gradova i općina, predstavnici TZ Kvarnera i TZ Gorskog kotara, kao i članovi Turističkog vijeća TZ Kvarnera.

Uoči same sjednice, članovi Županijske skupštine u 9.00 sati će obići županijski Centar za posjetitelje “Velike zvijeri” (Karolinska cesta, Stara Sušica) i Objekt za preradu voća Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije u Staroj Sušici.