Sportsko lice Platka privuklo bivše reprezentativce, sportaše i rekreativce

Autor: Nikola Cvjetović 20.08.2023

sva_lica_platka_2023_natjecanje__2_

Na Platku su se okupili neki bivši reprezentativci, aktivni sportaši i rekreativci koji su na pet terena na nadmorskoj visini višoj od 1.100 metara prije svega uživali u sportu i druženju, svježem zraku i bogatoj ponudi.


Platak - Sportski lice Platka, u svom sedmom izdanju, privuklo je dosad najveći broj sportaša i rekreativaca koji su tijekom jučerašnjeg dana odmjerili snage u malom nogomet, košarci, odbojci na pijesku, disc golfu i boćanju. Na Platku su se okupili neki bivši reprezentativci, aktivni sportaši i rekreativci koji su na pet terena na nadmorskoj visini višoj od 1.100 metara prije svega uživali u sportu i druženju, svježem zraku i bogatoj ponudi.

sva_lica_platka_2023_natjecanje__1_

Najveći broj ekipa do sada okupio se na ovom multisportskom događaju. Boće i odbojku na pijesku je zaigralo 12 ekipa u muško-ženskim ekipama, nogomet je okupio 11 ekipa, košarka 3v3 17 ekipa u različitim kategorijama od djece i mladih do seniora i košarke u kolicima te 22 disc golfera i disc golferice su uživali igrajući na najboljem terenu u Hrvatskoj.

Puni parking, zauzeta roštiljna mjesta, gužva u domovima te ispunjeni sportski tereni i dječja igrališta pokazala su najbolje lice Platka. Sadržaja je bilo za sve, a timski duh i fair play su bili najbolji odraz „sportskog lica“. Kvaliteta igre na svim terenima je bila na najvišoj razini do sada.

Da natjecatelji ne bi bili gladni, zadužen je bio INA FOOD TRUCK FRESCH CORNER, dok su nagrade osigurali Red bull, Hidra ISO, DARNA - tvornica likera Rovinj, Suza T.B., Destilerija Aura, Delmerion kozmetika.

Ove godine najuspješniji su bili:
BOĆANJE
1. Magic woman
2. DSR Krasica 1
3. DSR Krasica 3
ODBOJKA NA PIJESKU
1. Čimprtice
2. MGM
3. Za dušu
MALI NOGOMET
1. Reful
2. Desetke kontra
3. Halloice Kraljevica
DISC GOLF (m)
1. Blaž Petrović
2. Josip Bošnjaković
3. Val Martić
DISC GOLF (ž)
1. Danica Pajtak
2. Marina Starčić Krvavica
KOŠARKA U KOLICIMA
1. Gemišteki
2. Lovranci pijanci
3. Šibenik

sva_lica_platka_2023_natjecanje__5_

KOŠARKA (DJECA)
1. Stanlio i Olio
2. Čakube
3. Kostrena
KOŠARKA (SENIORI)
1. La papa
2. Nafta
3. Sljedeće godine prošli tjedan


Cijeli projekt je dio Festivala sportske rekreacije PGŽ te se održava uz podršku i pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije, Općine Čavle, TZ Kvarnera te INA d.d. i JGL d.d., Erste banke.

Društvo sportske rekreacije Kvarer poziva sve zaljubljenike u trčanje i biciklizam na Vertikalno lice Platka koje će se održati u nedjelju 27. kolovoza. Prijave su ovorene na stotinka.hr i my raceresults.
Djeca će moći isprobati svoje biciklističke vještine na poligonu Biciklističkog kluba Team Rodeo.

sva_lica_platka_2023_natjecanje__3_
sva_lica_platka_2023_natjecanje__4_
sva_lica_platka_2023_natjecanje__6_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...