Sva lica Platka dobitnici nagrade "Simply the best"

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.11.2022

simply_the_best_sva_lica_platka__3_

Od svih pristiglih nominacija (a bilo ih je preko 200), manifestacija Sva lica Platka u organizaciji Društva sportske rekreacije Kvarner u kategoriji Manifestacije - grupa sport i rekreacija odabrana je među pet najboljih

simply_the_best_sva_lica_platka__2_

Čavle - Turistička zajednica Općine Čavle u srpnju ove godine prijavila je na tradicionalnu nacionalnu godišnju nagradu - "Simpy the Best" najveće manifestacije koje se održavaju u našoj Općini i od iznimnog su značaja.

Od svih pristiglih nominacija (a bilo ih je preko 200), manifestacija Sva lica Platka u organizaciji Društva sportske rekreacije Kvarner u kategoriji Manifestacije - grupa sport i rekreacija odabrana je među pet najboljih čime je ujedno i dobitnik tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i magazin Way to Croatia. Dodjela priznanja održana je 28.11. u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, a nagradu su preuzele voditeljice Sva lica Platka – Barbara Gržetić i Roberta Dragičević.

- Ponosni smo na sve naše vrijedne udruge koje rade i trude se tijekom cijele godine, a ova nagrada je dodatna zahvala za cjelogodišnji trud i rad, dokaz da se kvaliteta uvijek prepozna te poticaj i drugima, poručuju iz TZO Čavle.

simply_the_best_sva_lica_platka__4_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...