Svečanom sjednicom obilježen Dan Grada Čabra - gradonačelnik poručio: "U Čabru puno bolje nego 2021."

Autor: Nikola Cvjetović 13.09.2023

cabar-57362 Ilustracija - arhiva

U prigodnom govoru gradonačelnik Čabra Antonio Dražović istaknuo je kako je stanje u Čabru puno bolje no 2021. godine, osvrnuvši se i na učinjeno tijekom godine.

Čabar - U dvorcu Petar Zrinski u Čabru je održana svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana grada.

U prigodnom govoru gradonačelnik Čabra Antonio Dražović istaknuo je kako je stanje u Čabru puno bolje no 2021. godine, osvrnuvši se i na učinjeno tijekom godine.

“Pri kraju je energetska obnova dvorca Zrinski, pametne klupe postavljene su u svih pet mjesnih odbora, kao i solarna rasvjeta na nekoliko lokacija. Obnavlja se most na izvoru Čabranke, obnovljen je i uređen prostor vrtića u Prezidu, ići će se u modernizaciju javne rasvjete. S nizom upravnih odjela Primorsko-goranske županije i Županijskom upravom za ceste surađujemo odlično, a s državom kroz projekt Zaželi”, istaknuo je gradonačelnik.

Čestitavši Dan grada, zamjenik župana Petar Mamula osvrnuo se na lokaciju održavanja sjednice, naglasivši da je ona dio uspješnog županijskog projekta “Putovima Frankopana” u koji je, kao i u niz drugih aktivnosti Županije, uključen i Grad Čabar.

Na svečanoj sjednici dodijeljena su gradska priznanja. Zlatnu plaketu Grada Čabra za dugogodišnji uspješan rad u vatrogastvu dobilo je DVD Plešce. Srebrnu plaketu dobili su Sanja Lipovac i Tomislav Muhvić, a godišnje nagrade Grada Čabra Udruga Gorači, Caritasova pučka kuhinja “Kruh sv. Ante”, Boris Janeš te Puhački orkestar grada Čabra.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...