Taekwando natjecanje 14. Grobnik kup veleposlanika Republike Koreje u dvorani Mavrinci

Autor: Marina Pauletić 08.06.2023

juzna_koreja_zastava

Natjecanje će okupiti natjecatelje od predškolskog do seniorskog uzrasta.

Čavle – U subotu, 17. lipnja u sportskoj dvorani Mavrinci u Čavlima održat će se tradicionalno taekwando natjecanje 14. Grobnik kup veleposlanika Republike Koreje. Natjecanje se održava u sklopu suradnje, povezivanja i unapređenja međusobnih odnosa Republike Hrvatske i Republike Koreje te je pokrovitelj organizacije natjecanja Veleposlanstvo Republike Koreje.

Natjecanje će okupiti natjecatelje od predškolskog do seniorskog uzrasta, koji će se natjecati u raznim taekwondo disciplinama.
„Republika Koreja je domovina olimpijskog taekwondo sporta i ovo pokroviteljstvo je velika čast za naš klub i za našu cijelu Primorsko-goransku županiju u kojoj taekwondo sport postoji više od 50 godina“, naveli su organizatori.

Natjecanju će osobno nazočiti Veleposlanik Republike Koreje, Hong Sungwook i Vice Konzul Južne Koreje u Hrvatskoj, Park Junghyun, kao i brojni uzvanici te predstavnici Općine Čavle, Primorsko-goranske Županije, Grada Rijeke, Sveučilišta u Rijeci, MUP-a RH, Zajednice sportova PGŽ, Hrvatskog taekwondo sveza te brojni drugi uzvanici.

Početak svečanog otvorenja je predviđen za 9:30 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...