Tanja Tomas nova je direktorica TZO Jelenje

Autor: Nikola Cvjetović 25.02.2024

Tanja Tomas direktorica TZO JelenjeTanja Tomas

Tomas funkciju direktorice TZO-a Jelenje preuzela je 19. veljače i obnašat će je sljedeće četiri godine.

Jelenje - Tanja Tomas nova je direktorica Turističke zajednice Općine Jelenje, a odluku o imenovanju je donijelo Turističko vijeće TZ Općine Jelenje, na temelju prijedloga Povjerenstva za provedbu natječaja.

Zbog odlaska na novo radno mjesto i na osobni zahtjev, dosadašnja direktorica Petra Maštrović Kušić prestaje obnašati dužnost direktora ureda krajem siječnja, te je raspisan natječaj na koji je pristiglo sedam valjanih prijava te su kandidati pozvani na razgovor. Jednoglasnom odlukom Turističkog vijeća za novu direktoricu izabrana je Tanja Tomas.

Tanja Tomas rođena je 20. kolovoza 1985.godine i živi u Kraljevici. Nakon završene srednje Hotelijersko turističke škole upisala je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te je po struci diplomirani ekonomist. Svoje prvo radno iskustvo, odmah nakon završetka studija, Tanja je stekla u Turističkoj zajednici Grada Bakra kao polaznica jednogodišnjeg stručnog usavršavanja te je položila i stručni ispit za rad na stručnim poslovima u turističkom uredu. Slijede četiri godine sezonskog rada u istoj zajednici, gdje Tomas stječe iskustvo u organizaciji raznih manifestacija, usko surađuje sa udrugama, pojedincima, poslovnim subjektima. Priliku za samostalno vođenje ureda dobila je odlaskom tadašnje direktorice na porodiljni, te postaje zamjenica direktorice. Na toj poziciji u cijelosti je upoznala način rada turističke zajednice, poslove vezane za financije, administraciju, organizaciju rada te vođenje ureda.

– Dosadašnje radno iskustvo i želja za radom u manjim sredinama naveli su me da pošaljem prijavu na natječaj. Upoznata sam s svim manifestacijama i projektima na području Općine Jelenje te kroz svoj rad želim i dalje nastaviti razvijati kulturološku i povijesnu važnost ovog kraja, vodeći računa da sve što radimo bude privlačno širokom spektru populacije. Smatram da je u ovom poslu vrlo bitna suradnja s udrugama i pojedincima kako bi s finalnim proizvodom bili zadovoljni mještani i posjetioci. Ovaj posao za mene je veliki izazov, a raditi na prosperitetu mjesta je moja najveća motivacija. Nastavljamo s pripremama za nadolazeće manifestacije koje su poznate na širem području, a vjerujem da ćemo kroz četverogodišnji plan i program obogaćivati postojeće manifestacije i osmišljavati nove turističke proizvode.

Tanja Tomas funkciju direktoricE TZO-a Jelenje preuzela je 19. veljače i obnašat će je sljedeće četiri godine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...