Tri škole dobile godišnju donaciju voća i povrća

Autor: Sanja Tumara 27.05.2024

dan_domace_jagode_rvrm_matulji_2023__7_ Foto: ilustracija

Riječ je o projektu Kaufland škola voća i povrća, a među partnerske škole izabrane su Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka za djecu s teškoćama u razvoju, Katolička osnovna škola "Josip Pavlišić" te opatijska OŠ "Rikard Katalinić Jeretov".

Rijeka - Više od 270 škola prijavilo se za projekt Kaufland škola voća i povrća, a 80 tisuća glasova građana odlučilo je koje će škole iduće školske godine biti partnerske škole Kauflanda te koje su dobitnice donacije svježeg voća i povrća iz Kauflanda. Njima će njihova lokalna trgovina svaki tjedan tijekom cijele sljedeće školske godine donirati svježe voće i povrće.

Među partnerske škole Kauflanda za školsku godinu 2024./2025. izabrane su i tri škole s područja naše Županije. To su Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka za djecu s teškoćama u razvoju, Katolička osnovna škola "Josip Pavlišić" te opatijska OŠ "Rikard Katalinić Jeretov".

Riječ je o projektu Kaufland škola voća i povrća – i to osmoj godini njegova provođenja, a do sada je školama diljem Hrvatske donirano preko 870 tona svježeg voća i povrća.

„Ponosni smo što će i sljedeće školske godine 55 osnovnih škola diljem Hrvatske dobivati naše svježe voće i povrće svaki tjedan“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda Hrvatska Marija Franić.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...