U četvrtak otvorenje foto izložbe “Šapicama po PGŽ” u Rijeci

Autor: Nikola Cvjetović 29.11.2023

Janja-Puhovac-Sreca-na-buri-1-e1701247613616 Foto: Janja Puhovac “Sreća na buri”

Sve pristigle fotografije bit će izložene od 30. studenog.

Rijeka - Ovog četvrtka, 30. studenog s početkom u 18.00 sati, Goblet Beer Bar & Shop (bivši CukariKafe) u Rijeci još jednom će ugostiti izložbu županijske radne skupine za zaštitu životinja KRAS „Šapicama po PGŽ“.

Svakog listopada, u povodu Svjetskog dana zaštite životinja, KRAS i Primorsko-goranska županija provode foto natječaj kojim se želi posvetit pažnja pravima životinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnos čovjeka prema ostalim životinjama i važnosti svih životinja za život na Zemlji.

Sve pristigle fotografije bit će izložene od 30. studenog, kada se obilježava Svjetski dan kućnih ljubimaca pa do 7. prosinca 2023. godine.

KRAS je radna skupina za zaštitu životinja osnovana pri Primorsko-goranskoj županiji koja provodi aktivnosti za promociju dobrobiti životinja. Jedna od takvih aktivnosti je i ova izložba u koju su se aktivno uključili autori fotografija i domaćin Goblet Beer Bar & Shop, a vrijedi podsjetiti i na izdanje vodič “Šapicama po Primorsko-goranskoj županiji“.

Pozivamo vas svih da obiđete izložbu i uživate u sjajnim fotografijama četveronožnih modela.


pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...